Friday 22 May 2009

Ep 1 - Modele in viata

Precum ati sesizat cei care mi-ati studiat blogul si imi stiti viata, eu nu caut aici sa ma afirm, chiar sunt anonim si va promit ca asa voi ramane. Maine poate mor, poate plec, poate nu mai postez pe blog. Insa Dumneavoastra daca cugetati ramaneti vesnici. Deci, caut sa va trezesc la viata, sa va fac sa ganditi.

Cogito, ergo sum - Cuget, deci exist ! Descartes.

O sa ziceti ca sunt un blogger prost, cu burtica si cu berea in fata, virgin si complexat. Nu - vezi pana acum blogul, nimic nu e inventie / sf / fictiune. Toate sunt reale taticule. Traiesc intens de cca 4 luni.

Sa revenim. Ep 1 - Modele in viata, nimeni altul decat cel mai bogat om din lume (nu e nici escroc, nici sarlatan, nici nu a folosit sclavi sa munceasca pt. el, este om ca si noi => SI NOI PUTEM):

Ziarul "Ring" - rubrica "Special"- 22.05.2009, pagina 15


Fereastra magica l-a facut bogat
Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a devenit cel mai bogat om de pe planeta, potrivit clasamentului "Forbes" pentru acest an. Criza economica mondiala si-a lasat amprenta si in cazul Bill Gates, el fiind intrecut pentru cateva luni de Warren Buffet.

(Bill oricum nu cauta concurenta, nu a facut afaceri murdare, nici nu a furat petrolul din Irak, nici nu a fost fotbalist ce s-a trezit bogat si cu toate curvele in baie la club-uri, nici macar din droguri. E un om simplu - Link)
Cu toate acestea miliardarul se pozitioneaza primul in clasamentul celor mai influenti oameni din lumea intreaga, cu o avere de peste 40 de miliarde de dolari. De-alungul anilor, Bill Gates si sotia sa, Melinda, s-au ocupat de nenumarate actiuni umanitare. El a anuntat in curand ca va mai dona alti bani - 500 miliane de dolari - unei fundatii cu sediul la Geneva. Sonatia va fi facuta in numele fundatiei "Bill si Melinda Gates" catre fundatia "Global Fund", care lupta pentru eradicarea SIDA, a tuberculoziei si a malariei"
(Mi se pare suspecta aparitia acestei boli si asa zisa imunitate a unor oameni ce s-ar zice ca detin grupa de sange 0C5 - noua grupa de sange, a oamenilor mutanti).

Mai departe aici

[Urmatorul episod este despre cealalta extrema a unor oameni minunati si neintelesi/invidiati: BUG Mafia]

PS: Duminica ne vedem cu Mircea Badea la o "claca", in Parcul Tineretului, ora 10:00> Fugim de Stat ... ne simtem bine ... mancam o bere, bem un mic.

Cu respect,
Link

No comments:

Post a Comment

Comment