Monday, 15 June 2009

Personaje cotidiene

Toti vor sa para ceea ce nu sunt.
Ce-i mana pe ei in lupta si cand vine acel apus... al lor?
Cand o sa fie de nu o sa mai aibe rating... ce e asa de important numarul, eu zic ca e mai importanta dpdv calitativ audienta. Pe sistemul "Nu conteaza cat de lung am parul ci conteaza cum si cat gandesc". Dar CE gandesc nu conteaza? Sincer cat nu-i afecteaza pe cititorii de tabloide scandaluri si barfe NU CONTEAZA.Dar speranta moare ultima :Numai ca cik Badea are grija de noi... Daaa ne plange de mila. Cred ca omul de mai de sus e tare fericit ca domnul Badea face rating la TV. Este?
Dar el il stie asa? Pacat daca nu, eu il stiu prea bine. Mai bine nu-l stiam... :(Nici cu CTP nu mi-e rusine. Ieri am aflat de la un muncitor ca i-a zugravit casa. Nici apa nu le-a dat sa bea ti'pula'acesta.

Cu respect,
Link

4 comments:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  ReplyDelete
 2. asa tata asa fiica. nu stiu sigur care imi displace mai tare

  ReplyDelete

Comment