Thursday 28 May 2009

Asigurarile a treia camatarie legala din lume

Precum stim cea mai mare camatarie la nivel mondial este? ... NU! Nu sunt Bancile. Alea sunt pe locul doi. Hai ca stiti ... Taxele oameni buni. Sunt ilegale conform drepturilor omului. Daaaa, pai da. Legea aceea invocata pentru orice cacat de norma si pe care se bazeaza chiar si constitutia SUA. Sa nu cumva sa intelegeti ca unele taxe sunt ilegale. Nu! Toate tati, da' fara exceptie ilegale...
Sa va explic:

  • Locul 1 - Taxele la stat.
    Nu exista o lege care sa prevada obligativitatea cetateanului de a plati taxe la stat. Ca si in acest video de pe youtube, de pe site-ul FreedomtoFacisim.com. Acolo explica de ce taxele sunt ilegale si ca nu exista nici o lege in privinta asta.
    They even mention that the 16th admendment isn't valid via the supreme court. Ok, are these guys wackos? IRS has guns, so they make the rules, thats all I know.
    Cu totii stim unde se duc banii din visteria tarii nu? La americani de exemplu se fura cu razboaie, la noi cu borduri si asfalturi, la rusi cu gaze. Ba chiar fug direct in strainatate banii castigati din romanica.

  • Locul 2 - bancile.
    Ce se intampla daca bancile nu respecta nici contractul nici legile tarii (asta se intampla ades intentionat)? In cel mai rau caz isi cer scuze. Ce se intampla cand oamenii intarzie cu plata baniilor (cotizatia prostilor la smecheri = camatarie) ? Ce sa se intample? Ti-au luat casa si te mai baga si in baza de date ca figurezi ca datornic. Daca ai intarziat o singura data, nu conteaza de ce, si cu 10 lei, banca te trece in baza centrala de datornici si te face automat client fidel. De ce? Pentru ca toti avem nevoi si pentru ca numai ei stiu ca apartenenta la acea baza de date e degeaba! Sa nu mai zic ca multe din proceduri incalca legile tarii, printre care cea mai importanta COMISIONUL (de acordare, de retragere, de depozit etc... - sunt ilegale!).
    More: Camatarie cu acte in regula: bancile fac profituri uriase din dobanzi si comisioane

  • Locul 3 si nu cel din urma - asigurarile.
    Au pornit ca o necesitate si se exploateaza cu nesimtire.
    Ex: Din iulie, soferii scapa de amenzi daca solutioneaza amiabil accidentele usoare.
    Atat am de spus, trei lucruri?

    • Credeti ca acum exista criza financiara?

    • Ce firma de asigurari a dat o gramada de bani smecherilor ce au demolat WTC cu asa zisele atentate? Ce firma a primit cu ocazia crizei financiare zeci de miliarde de lei "ca sa nu dea faliment"?

    • Cine are cash cumpara tot! Dar de ce sa fie cumparate pe nimic, de ce sa nu dea faliment si gata?




Va invit cu caldura sa cititi documentatul blog: http://dileme-existentiale.blogspot.com

Aveti grija unde va inghesuiti sa dati banutii vostri!

PS: Sa puneti bine banii deoparte si cu chibzuiala ca pensii private NU pupati. Cea mai mare teapa a secolului vor fi pensiile private. BE AWARE!

Cu respect,
Link


No comments:

Post a Comment

Comment