Thursday 14 May 2009

WC-urile... Taina mea suprema

V-ati intrebat vreodata cat de igienice sunt WC-urile publice? Ati avut vreodata jena sa intrati in ele? Si eu am unele retineri cu privire la a intra acolo… Dar nu neaparat din cauza idgienei sunt un tip mai increzator asa in sistemul meu imunitar. Dar am rams umpic socat cand am vazut ca toate WC-urile prevazute si destinate persoanelor cu handicap au intrarea, initial, comuna cu cele de barbati.
DE CE??? Sunt barbatii mai handicapati sau ce? Parcheaza numai barbatii pe locurile rezervate pentru handicapati? Si daca o fac numai ei (prin absurd presupunand asta pt k exista si femei normale care se comporta ca niste handicpate – pripriu/figurat) si parcheaza acolo o fac doar unii. In toaleta barbatilor intra defapt toti handicapatii. Fie ei si cei care parcheaza pe locutile altora dar si mai interesant si femeile handicapate. De ce???
Barbatii sunt obligati sa-i si ajute pe acestia? Sa le tinem lumanarea? Probabil femeile sunt mai sensibile si nu pot accepta barbatii in toaleta lor. Cel putin nu chiar toti… Sa fim seriosi, deabea asteapta sa te bage in toaleta lor dar nu au curajul sa recunoasca. Scarbos si excitant pentru mine ramane un subiect de tabu si voi incheia subiectul aici.
Raman sa oblig sa mearga toti handicapatii in sectiile de politisti sa parcheze acolo pe WC-urile lor. Doar au ramas politistii datori…

http://www.antena3.ro/stiri/romania/masina-a-politiei-pe-locurile-speciale-pentru-handicapati_70504.html

Cu respect,
Link

2 comments:

  1. Nenea ce face felix? te plateste la kil de propaganda?

    ReplyDelete
  2. Felix face bine mancati-as motanule.
    :)

    ReplyDelete

Comment