Tuesday 9 June 2009

Apel la 112 - ROMANIA , TREZEESTE-TE!!!

Buna ziua,

In data de 8 iunie 2009 am primit urmatorul mesaj in legatura cu petitia semnata de dumneavoastra:


"In vara anului 2008 ai semnat o petitie online "Salvati Brasovul de Poluare" care se referea la investitia firmei Kronospan Romania la Brasov. Kronospan Romania isi continua demersurile de a deschide aceasta fabrica la Brasov, folosind orice mijloace pentru ca autoritatile brasovene sa accepte deschiderea acestei firme.

Acum ai ocazia sa te implici direct, sa faci ceva concret dincolo de a semna o petitie online.

Vino la dezbaterea publica a raportului la studiul de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Modificare solutii constructive si modernizare tehnologie la fabrica de produse lemnoase", din Brasov, str. Strunga Mieilor nr 1, al SC KRONOSPAN ROMÂNIA SRL.

Arata ca iti pasa, şi ca te implici pentru sanatatea ta si a familiei tale si ca ai curajul sa faci ceva! Informeaza-te si participa la aceasta dezbatere! Sunt asteptati toti cei interesati de soarta mediului brasovean la dezbaterea care va avea loc la International Trade Center, Sala de Conferinţe, Bdul. Alexandru Vlahuta, nr. 10, Braşov in data de de 10 iunie 2009, ora 16:00
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Braşov, Str. Politehnicii nr. 3, până la data de 10 iunie 2009.

Daca esti impotriva acestui demers, trimite o petitie Agentiei de Protectia a Mediului Brasov!O poti face accesand acest link!"


Petitia semnata de dumenavoastra este:


Acest mesaj a fost trimis tuturor semnatarilor petitiei.


BRASOVUL INIMA PUTERNICA A TARII ARE NEVOIE DE TINE!!!
Nu lasati cei mai mari poluatori din europa sa-si faca cuib la noi in Brasov.


UITA-TE IN JUR, CA DACA NU TE INJUR!


Cu respect,
Link

No comments:

Post a Comment

Comment