Tuesday 2 June 2009

Iata a venit sfarsitul fam. Ba/se[scu/la]/Traian

Popoare treziti-va!!! A apus un om mare. Constantin Brancoveanu al zilelor noastre nu mai poate continua in fruntea tarii. L-au rapus mogulii cu navframe in varful fruntii. A decedat fam Basescu. Cu regrete si cu omagii: "Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!". Sa-si gaseasca linistea acolo unde si-au facut casa de vacanta, acolo unde nu este durere, nici scarba nici suspinare, ci viata fara zgomot! S-a dus fam Base la fund, si daca te dai la fund se cheama ca esti GAY!

Concluzie familia Basescu s-a dat la fund! la fundul conducatorilor deci e un poponar. S-a dat chelul la fundul Elenei Udrea? Nu... S-a dat la fundul tarii. Si daca s-a dat la fundul tarii s-a dat la fundul celui ce citeste acum si la fundul celui care a scris astea... Imi intelegeti indignarea?
Daca nu-mi intelegeti indignarea poate imi intelegeti placerea care mi-o-am gasit citit urmatoarele din ziarul "Ring"( ziar pe care Mircea Badea nu-l citeste pentru ca e prea scump! - e prea gratis ???):

Cititi aici ...

Si acum va cer:
- pe coloana nr1 sa treceti asemanarile,
- pe coloana nr2 sa treceti deosebirile.









Asemanari: Deosebiri
sunt papagali sexul
sunt fatarnici (in declaratii)numele de familie
... ...


Si daca Vadim a fost refuzat la presidentie de ce EBA sa iasa IEUROparlamentara??? Este IEUROpa mai putin importanta decat Romania?
Pentru ca e fiica lu' Ba/se[scu/la]/Traian, EBA apuca marea axa - USA/Washington- MB/Londra - Romania/Bucharest pentru ca e mai potenta axa decat o singura tara? Da' ce EBA nu te mai saturi de putere? Nu-ti ajung caii din Range Rover SPORT? Ai nevoie si de o axa? Sincer esti dezaxata...

Daca mergeti la vot, MACAR!, nu votati cu tuta asta!

PS: In spatele unui om puternic zace o femeie puternica. Numai sa nu zaca prea mult ca miroase urat!

Cu respect,
Link

No comments:

Post a Comment

Comment