Monday 1 June 2009

Toate's noi si vechi sunt toate...

Se zice ca oamenii destepti rezolva problemele. Geniile prevad si previn problemele.

Eminescu A FOST si VA RAMANE, ca si Caragiale, un geniu al literaturii romane:

Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi si noua toate;
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate;
Nu spera si nu ai teama,
Ce e val ca valul trece;
De te-ndeamna, de te cheama,
Tu ramâi la toate rece.

EBA:
După ce a confundat recent într-o declaraţie televizată finala Europa League (a Cupei UEFA, n.red.) care va fi găzduită de Bucureşti peste trei ani, cu un termen inventat de ea, “Euro clic”, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena, revine cu un drept la replică în care îşi explică greşeala şi dă vina pe reporteriţa care a intervievat-o. “Reporteriţa care mi-a luat interviul venise pregătită doar pe fotbal, ori, eu eram la un eveniment la care se premiau olimpici. Nu am înţeles întrebarea, pentru că domnişoara care m-a întrebat parcă avea prune în gură când vorbea şi nu a pronunţat corect «Euro League»”, a precizat pentru Cotidianul, Elena Băsescu.

Restu aici:

Elena Udrea "Basescu"

Sa gasesca nea' marinarul sef in EBA ceea ce nu a gasit in moPulista Udrea?
Mi-e teama ca pe amandoua le-a bagat in aceiasi a lui nava, plina de rahat, care se scufunda pe zi ce trece.

Ia uitati aici oameni buni cata cultura are viitorul Dumneavoastra EUROPARLAMENTAR!


"Capitanul de nava" Basescu Traian

Presedintele era pregatit sa le dea uninominalilor PDL indicatii strategice in legatura cu prezidentialele. Daca la televizor aplica tactica nehotararii in legatura cu o noua candidatura, in spatele usilor de la Cotroceni presedintele Traian Basescu isi pregateste strategia pentru alegerile din toamna.

Restul aici:

Morala:

Daca esti un geniu prevezi totul si incerci sa previi nealegand gresit pe cineva. Daca te crezi destept n-ai decat sa incerci sa-i faci pe ei sa guverneze alt mandat cum trebuie. Eu sunt de parere ca ne vom lupta cu morile de vant inca 4-5 ani. Nu avem nici cea mai mica sansa. V-am mai zis eu daca 50% + 1 din populatia romaniei zice ca familia Basescu va guverna cu succes Romania inca un mandat, ma resemnez si-mi ramane o singura solutie: criogenia.



Cu respect,
Link

4 comments:

  1. Ce conducatori sunt in USA, in Romania, in Congo sau Argentina, asa popor asa conducere, nu e nimic intamplator pe lumea asta

    ReplyDelete
  2. Vezi cum faci cu geniile astea... Caragiale a fost un armean nitel citit, nascut in com Haimanale ce azi ii poarta numele, un satiric inspirat. N-a avut nimic genial in el!

    Eminescu nu il avea catusi de putin la inima din cauza ca dl Caragiale ii dadea tarcoale muzei sale eterne: Veronica Micle.

    ReplyDelete
  3. Eti prea documentat. Nu vezi padurea de copaci. Faci remarci pe care nu vreu sa le auz. Esti ceea ce cauti sa fii si nu ceea ce esti.

    ReplyDelete
  4. Gicule esti tare tara... keep up the good work... or die trying... adica... da!

    ReplyDelete

Comment